Een paar weken geleden was ik op Amsterdam IJburg bij Inside Design 2011. Dit is een door het interieurblad Elle Decoration georganiseerde designtour.

Ik bleek een heel verkeerd beeld van IJburg te hebben want op het gebied van architectuur is er veel te zien. En wonen aan het water met een bootje voor de deur lijkt mij wel wat.

Met zo’n bootje werden we naar verschillende locaties gebracht, meestal nog leegstaande woon- en bedrijfsruimten. De stylistes van Histor hadden een woning met watertinten beschilderd.

De stootborden op de trap kregen bijvoorbeeld een heel mooi verlopend kleurenpalet van fris blauw via heel zachte tinten naar zeegroen. Hartstikke leuk idee voor thuis! Kijk voor meer inspiratie op www.histor.nl.

En heb je een iPad of iPhone? Download dan de Histor-applicatie. Van je mooiste foto geeft Histor dan de voornaamste kleuren met kleurnummers. Heel makkelijk en reuze handig.

Hou je ook van blauw? Zet dan al je blauwe voorwerpen bij elkaar, veel mooier dan verspreid door je hele huis. Enneh… een andere kleur mag natuurlijk ook.

Kleurverloop trap Amsterdam IJburg

Voorwerpen met dezelfde kleur bijelkaar zetten
Foto’s World of Wouda!