Overnachten in Madrid. Je kunt via een reisbureau een hotel boeken, zelf iets zoeken of een tip krijgen over Hostal Don Juan, midden in de bruisende en polupaire wijk Chueca. Dit elegante hostal is gevuld met kunst en antieke meubelen en heeft eenvoudige ruime kamers. Allen met badkamer. De receptie is 24 uur per dag bemand wat handig is als je wilt uitgaan.

Ontbijten bij de bakker

Ontbijten kun je er niet. Maar op nog geen minuut lopen vind je op de Calle de las Infantas 17 de kleine bakkerij Panadería y Pastelería Delica. Hier kun je ’s ochtends vroeg aan de bar je verse jus d’orange, koffie of thee samen met allerlei soorten broodjes en croissants nemen.

Perfecte ligging

Het hostal heeft een perfecte ligging. Je kunt te voet naar alle musea, parken en paleizen. En de metrohalte Gran Via ligt op nog geen drie minuten lopen van het hostal.

Levendig

Chueca is een van de levendigste uitgaanswijken van Madrid. Rustig is het hier dus niet en dat merk je ook ‘s nachts. Wanneer je dan in alle stilte wilt slapen, ben je in Hostal Don Juan niet aan het goede adres. Maar wanneer je voor een redelijke prijs in een hostal met vriendelijk personeel wilt overnachten, dan zit je hier perfect.

Adres

Plaza Vázquez de Mella 1 – 2e Planta
28004 Madrid

Telefoonnummer

Het hostal heeft geen website. Reserveren kan alleen telefonisch:
0034915223101 of 0034915227746

Metrohalte

Gran Via